Пътници, които са били на борда на полет за Дъблин,

...
 Пътници, които са били на борда на полет за Дъблин,
Коментари Харесай

„Стюардесата просто излетя“: Пътници с разказ за кошмарния полет за Дъблин

 

Пътници, които са били на борда на полет за Дъблин , който е минал през силна турбуленция, разказват, че са видели хора „ да се удрят в тавана “, когато самолетът се снишава доста ненадейно.

Дванадесет души бяха ранени по време на случая на борда на полет QR017 на Катарските авиолинии от Доха до Дъблин. Осем от тях бяха откарани в болница, откакто самолетът кацна безвредно на летището в Дъблин.

„ Самолетът просто стартира да пада в продължение на 5 секунди. Следващото нещо, което видяхме, е по какъв начин една от стюардесите просто излетя във въздуха, след което падна. Хората се питаха какво се случва “, сподели Конър Бъклий, който пътува в самолета, предава Би Би Си.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Въпреки компликациите самолетът се приземява безвредно в ирландската столица. На пистата са били екипи на незабавната помощ и пожарната.

Кадри демонстрират безпорядъка в самолета – предмети по пода и висящи кислородни маски

Преди пет дни аероплан на „ Сингапур Еърлайнс “, пътуващ от Лондон за Сингапур, след мощна турбуленция 73-годишен мъж умря, а 10 пасажери получиха съществени пострадвания. Машината кацна спешно в Банкок, Тайланд.

Според проучване от 2021 година на Националния съвет на Съединени американски щати по сигурност на превоза турбуленцията е най-често срещаната причина за самолетни произшествия, отбелязва Ройтерс.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР